Árnyékolástechnika

Napellenzők, ponyvás árnyékolók

Ponyváink, melyből mára 90 féle szín áll rendelkezésre, neves európai gyártóktól származnak, mint a Sattler (ausztria), a Dickson (francia), Sauleda (spanyol) vagy a Corti (olasz), melyek mind tartósak, UV állóak, legyen szó akár normál, üvegszálas, poliészter és PVC típusokról.

 

Raffstore

Mivel külső árnyékolóról van szó, fontos, hogy még az üvegen kívül veri vissza a fényt és a hőt, így jelentős energiamegtakarítás érhető el a klímaberendezések üzemeltetésében. Többféle profilkialakítás, megvezetési rendszer, tokozás és szín teszi lehetővé, hogy minden környezetben harmónizáljon az épület stílusával. A 12 féle alapáras lamellaszín valamint 4 alapáras profil és tokszín mellett tetszőleges RAL skála szerinti színekben készíthetőek ezek a szerkezetek.


 

Screen

 
Bár nincs hazánkban még igazán hagyománya, de egyre inkább elterjedőben van ez az esztétikus és sokoldalú árnyékolási megoldás, melyből a különféle szerkezeti felépítésű típusok lehetővé teszik, hogy szinte minden környezetben használhatóak legyenek. Legyen szó akár klasszikus, akár minimalista felszínről, normál ablakról, vagy üvegfalról, otthonról, vagy munkahelyről, a különböző screen-ek korszerű, gazdaságos és esztétikus megoldást kínálnak külső árnyékolásra.