ALUTECH ipari szekcionált garázskapuk

Az Alutech ipari szekcionált kapuk biztonságos védelmet nyújtanak ipari és mezőgazdasági objektumok, raktárak és autómosók, autószalonok és tűzoltóság számára. Kapuink széles felhasználási körét a magas működési és esztétikai tulajdonságok garantálják.Az Alutech ipari szekcionált garázskapuk előnyei:

Széles méretek: a kapu szélessége max. 8000 mm, magassága max. 7000 mm Egyedi ügyféligények alapján az ipari szekcionált kapuk nagyobb méretben is készíthetők.

Sokféle konstrukciós változat: Minden ingatlanhoz, annak minden sajátosságával együtt, megtaláljuk az optimális megoldást, alacsony áthidalástól, nagy belmagasságtól, ferde tetőtől, stb. függetlenül.

Üzemeltetési biztonság: a kapu alapfelszerelése olyan mechanizmusokat foglal magában, amelyek védelmet nyújtanak becsípődéssel, a kapulap lezuhanásával és vágási sérülésekkel szemben. A biztonsági mutatók megfelelnek az Európai Unió szabványainak.

Jó hőszigetelés: a kapuk 45 mm vastag szendvicspanelekből készülnek és a panelek között, ill. a kapu körül futó szigeteléssel vannak ellátva. A speciálisan állítható szögvas biztosítja a kapu szoros illeszkedését a nyíláshoz és kizárja a hőveszteséget.

Egyszerű irányítás: a kapulap súlyát egy rugós mechanizmus egyensúlyozza ki. Így az ajtók különösebb erőfeszítés nélkül nyithatók és zárhatók. Az erős automatikus rendszerek kényelmes és biztonságos irányítást biztosítanak.

Hosszú élettartam: az Alutech ipari kapuk minimális élettartama 25.000 ciklus és akár 100.000 ciklusra is növelhető.
Korrózióállóság: a kapu alapfelszerelése rozsdamentes acélból készült kapulap-elemekből, színes torziós rugókból és oldalbetétes szendvicspanelekből áll.


További információk az ALUTECH garázskapu oldalán!